Tulburările digestive duc la scăderea imunității și îmbolnăvire

Tulburările digestive duc la scăderea imunității și îmbolnăvire

Stăm în casă într-o situație nemaiîntâlnită până acum, plină de incertitudine, riscuri și pericole. Ne confruntăm tot mai des cu tulburări de digestie, mai ales digestie dificilă (meteorism, balonare și constipație cronică) la ambele sexe (preponderent la femei)și la orice vârstă.

 

Cauzele acestora ar fi alimentația săracă în fibre și nutrienți (dar bogată în proteine și grăsimi animale/hidrogenate, alimente procesate, dulciuri concentrate), hidratare insuficientă, lipsa mișcării și stres.

Pe termen scurt, consecințele sunt digestia dificilă, dureri de cap, amețeli, astenia, aspectul nesănătos al pielii (erupții cutanate, cearcăne, acnee), hemoroizi, respirație urât mirositoare sau gust neplăcut.

Consecințele pe termen lung sunt mai grave: scăderea imunității, creșterea riscului de îmbolnăvire, agravarea bolilor existente, apariția complicațiilor medicale.

În cazul constipației, primul gândeste consumul de laxative care pot rezolva temporar problema, însă pe termen lung duc la dependență și perturbarea echilibrului florei intestinale.

Soluția optimă este un stil de viață sănătos, o alimentație bogată în fibre și antioxidanți, hidratare adecvată, mișcare, scăderea stresului. Suplimentar, ne ajută utilizarea unui produs natural, care să asigure protecția digestivă, echilibrul florei intestinale, un tranzit intestinal normal, fără efecte secundare, reacții adverse, fără să creeze dependență,cu eficacitate demonstrată prin studii clinice.

Obegrass este un produs unic, ce îmbunătățeste peristaltismul intestinal și previne constipația prin creșterea volumului de apă intestinal. Nu acționează asupra musculaturii intestinale, nu dă dependență și poate fi utilizat pe perioade lungi de timp. Îmbunătățește digestia, înlătură simptomele unei digestii lente. Acționează ca un prebiotic, favorizând dezvoltarea bacteriilor bune la nivel intestinal și ajută la creșterea imunității generale. Duce la eliminarea toxinelor exo și endogene acumulate și ajută la scăderea nivelului de lipide sanguine, fiind foarte util în curele de detoxifiere/slăbire. Pe termen lung, scade riscul apariției cancerului intestinal.

 

Formula Obegrass include 4 componente naturale care acționează sinergic și își potențea zăreciproc efectele benefice de protecție a sistemului digestiv:

  • FOS (fructoligozaharide) – prebiotice natural în concentrație optimă (6g /plic) ce ajută la reglarea și îmbunătățirea tranzitului intestinal și a digestiei prin creșterea gradului de hidratare a conținutului intestinal, favorizează dezvoltarea și activarea bifidobacteriilor intestinale ce cresc imunitatea generală a organismului,îmbunătățesc absorbția unor nutrienți (ex.calciul, acidul folic),reglează apetitul și glicemia.
  • Chitosan (fibră dietetic extrasă din carapacea crustaceelor) – nu se absoarbe și nu este digerat, formează un complex insolubil care scade absorbția grăsimilor și încorporează toxinele acumulate la nivel intestinal.
  • Vitamina C și Extract integral de sâmbure și coajă de struguri (Resveratrol) – antioxidanți puternici care neutralizează radicalii Liberia cumulați în organism și stabilizează membrane celulară,cresc imunitatea organismului,previn oxidarea colesterolului rău-LDL, previn instalarea bolii cardiace,normalizează valorile colesterolului sanguine și glicemiei,îmbunătățesc circulația și oxigenarea celulară. În plus, vitamina C stabilizează complexul chitosan-lipide.

Putem observa primele rezultate după primele săptămâni de administrare zilnică a 1-2 pliculețe Obegrass, iar dacă suferim de probleme cronice de digestie, specialisții îl recomandă în cure de 3-4luni, de două ori pe an.

Obegrass, asocierea unică de antioxidanți și fibre cu rol prebiotic, susține sistemul digestive protejând microbiota printr-o triplă acțiune: vitamina C și resveratrolul cresc imunitatea, complexul de fibre (fructo-oligo-zaharideși chitosan) ajută la echilibrarea florei intestinale și reglarea tranzitului!