Farmacia Ana Maria
O farmacie pentru întreaga familie!

Am intrat pe piața farmaceutică în anul 1991, cu deschiderea unei mici farmacii pe o stradă din zona Obor, din Sectorul 2, Bucureşti, pornind de la o viziune modernă asupra conceptului de farmacie și asupra a ceea ce ar trebui să însemne aceasta în contexul mediului de sănătate din România și a unei piețe aflate în continuă dezvoltare.

Farmacia Ana Maria este alegerea ta pentru că:

Farmacia Ana Maria este farmacia dedicată nevoilor familiei tale, de la mic la mare, punând la dispoziţie o gamă variată şi un stoc complet de medicamente, medicamente OTC, accesorii medicale, produse pentru copii, suplimente alimentare, produse parafarmaceutice, produse cosmetice şi dermatocosmetice, toate la preţuri avantajoase.

În Farmaciile Ana Maria veți întâlni întotdeauna personal calificat gata să vă ofere cele mai bune sfaturi și soluții pentru orice problemă.

O parte importantă din activitatea farmaciştilor din cadrul Farmaciilor Ana Maria este reprezentată de activitatea de îndrumare şi consiliere a pacienţilor spre un mod de viaţă sănătos, spre prevenţie şi vizitarea regulată a medicului.

Gamă variată de produse

Medicamente, suplimente alimentare, produse pentru mămici și copii, produse cosmetice și dermatocosmetice, produse parafarmaceutice, tehnicomedicale și dispozitive medicale. Toate la prețuri avantajoase.

Rețete compensate

Eliberăm medicamente pentru rețete compensate și gratuite prescrise de medicii din toată țara.

Timp de așteptare mic

În Farmaciile Ana Maria personalul suficient și calificat face ca timpul de așteptare să fie semnificativ mai mic.

Farmacii Ana Maria
Farmacia ta online

Partenerul nostru Biscuit Pharma îți livrează rapid din stoc, la simpla comandă online și poți alege din mii de produse

Biscuit Pharma

Rețeaua Ana Maria
este compusă din 48 de farmacii

Lanţul Farmacia Ana Maria deţine în acest moment un număr de 48 de farmacii în municipiul Bucureşti, Ilfov, Dâmboviţa și Județul Prahova. Toate farmaciile sunt amplasate în zone ușor accesibile.