Îmbunătățește statusul celular și susține imunitatea organismului tău cu Revidox

Îmbunătățește statusul celular și susține imunitatea organismului tău cu Revidox

Îmbunătățește statusul celular și susține imunitatea organismului tău cu Revidox

Tot mai multe studii arată că bolile degenerative, în special bolile cardiovasculare și neurodegenerative sunt într-o continuă creștere și apar la vârste tot mai tinere. Dacă în trecut majoritatea lor era asociată cu bătrânețea, astăzi tot mai mulți tineri suferă din cauza lor. Așadar putem auzi de Alzheimer, Parkinson sau boli cardiace la vârste tinere. Din păcate, persoanele cu boli cronice au imunitate precară și sunt cele cu riscul cel mai ridicat de dezvoltare a altor afecțiuni, fiind cele mai vulnerabile și în fața infecțiilor.

 România este țara cu cei mai mulți bolnavi cronici din Europa

Printre cauzele bolilor cronice, stilul de viațăeste pe primul loc. Stresul este un factor major care ne îmbătrânește prematur, ne afectează imunitatea, ne îmbolnăvește lent și sigur.

Alt factor major este stresul oxidativ – atacul radicalilor liberi asupra celulelorce duce la îmbolnăvirea lor, slăbind sistemul imunitar. Îl regăsim în stres, suprasolicitare, situații conflictuale sau pline de incertitudini, somn insuficient/ neodihnitor, alimentație nesănătoasă, sedentarism, poluanți, fumat, noxe.

Paradoxal sau nu, cele mai expuse persoane sunt cele tinere, hiperactive, suprasolicitate și de multe ori dependente de muncă, denumiți workaholici. Petrec mult timp în spații închise, fără acces la lumina solarăși aer curat. Riscul crește exponențial în cazul predispoziției genetice sau factorului ereditar, când avem în familie persoane cu diferite boli ce se transmit ereditar.

Prevenția este foarte importantăîn cazul îmbătrânirii celulare și a afecțiunilor degenerative, deoarece, odată declanșate, aceste boli au o evoluție nefavorabilăîn timp, necesită tratament medicamentos toată viața și au un impact negativ asupra tuturor aspectelor vieții.

Prevenția înseamnăun stil de viață sănătos: să mâncăm moderat șialimente naturale, să evităm prepararea termică, să facem mișcare, să gândim pozitiv, să reducem stresul și incertitudinea.

Reușim mereu? Destul de greu, de obicei. Aproape imposibil în această perioadă greu încercată.

De aceea, este foarte important săne ajutăm organismul cu un supliment natural eficace și sigur pentru protecția la nivel celular. Specialiștii recomandă o formulă inovativă, Revidox, care are la bază ingrediente naturale (strugure, rodie și seleniu) și studii clinicece îi certifică siguranța și eficiența terapeutică, atât preventiv pentruîncetinirea îmbătrânirii organismului nostru și protecția fiecărui organ, inclusiv a sistemului nervos și a aparatului cardio-vascular dar și ca adjuvant alături de tratamentul medicamentos aferent bolilor cronice.

Revidox reprezintă protecție celulară pe termen lung

Revidox are o formulă unică, cu o bună absorbție și biodisponibilitate: extract integral de strugure: resveratrol 100% bioactiv obținutprintr-un proces tehnologic brevetat prin care 1 singură capsulă asigură echivalentul principiilor active a 45 kg de struguri, alături de extractul de rodie și seleniu.

Ingredientele Revidox acționează sinergic oferind protecție la nivelul fiecărei celule, încetinind procesul de îmbătrânire celulară(inimă, plămâni, creier, ficat, pancreas, piele) prin reducerea stresului oxidativ, inflamației și stimularea genelor Sirt-1 (genele longevității).

Revidox contribuie la protecția cardio-vasculară prin efectul puternic antioxidant, scăderea nivelului sanguin al colesterolului total şi al trigliceridelor și la protecția faţă de bolile neuro-degenerative prin reducerea inflamației, încetinirea instalării tulburărilor memorie și concentrare și a deficitului cognitiv.

Cu o singură capsulă de Revidox pe o perioadă de minim 1 an, oferim organismului nostru o protecție celulară, atât de necesară mai ales în această perioadă plină de incertitudini și mai ales dacă suntem expuși factorilor ce genereazăîmbătrânirea prematură a organelor – ex. fumători, consumatoride mâncare tip junk-food, avem risc cardiovascular sau predispoziție de boli neurodegenerative, diabet, obezitate, petrecem multe ore în fața PC-ului fără lumină naturală,avem nivel ridicat de stres. Este o soluție utilă și în cazul persoanelor care își doresc menținerea sănătății cardiovasculare, neuronale și a întregului organism dar se poate asocia ca adjuvant și tratamentelor clasice, cu efecte pozitive în evoluția bolii și prevenirea complicațiilor.