Grija pentru imunitate Jamieson

Grija pentru imunitate Jamieson

Grija pentru sănătatea noastră și a celor pe care îi iubim a devenit principala preocupare în contextul unei realități care prezintă din ce în ce mai multe amenințări pentru starea de bine. Pentru că, în această perioadă, sistemul imunitar este mai sensibil, cea mai ușoară cale spre o viață sănătoasă o reprezintă un sistem imunitar activ, care lucrează la eficiență maximă. Alături de susținerea organismului cu produse eficiente pentru întărirea imunității este esențial să ne protejăm și să urmăm cu strictețe regulile de igienă și de protecție astfel încât să eliminăm riscurile cât mai mult posibil. Pentru a putea trece cu bine peste acesată perioadă, organismul uman are nevoie de ajutor pentru întărirea sistemului natural de apărare. Fără un sistem imunitar puternic cabapil să respingă “ ofensiva” virusului am fi mult mai vulnerabili și, implicit, mult mai fragili în fața oricărui factor extern. Pentru a susține un nivel optim al imunității acordați atenție principalelor suplimente care vă pot ajuta în menținerea sănătății.

Vitamina C

Deși este bine cunoscută pentru proprietățile sale de stimulare a frumuseții, vitamina C poate fi creditată și pentru capacitatea sa de a-ți apăra sistemul imunitar și pentru a vă proteja împotriva radicalilor liberi. Suplimentarea cu vitamina C s-a dovedit eficientă pentru a reduce durata medie și severitatea simptomelor și poate contribui chiar la reducerea riscului de a dezvolta afecțiuni mai grave, cum ar fi pneumonia și infecțiile pulmonare.

Vitamina D

Deficitul de vitamina D este în stânsă legătură cu un sistem  imunitar scăzut și  o incidență mai mare a infecției. Această vitamin intervine activ în prevenirea rahitismului la copii și a osteoporozei la adulți. Dar trebuie știut că ea joacă un rol extrem de important și în funcționarea sistemului imunitar și poate fi un factor determinant atât în apărarea față de infecții acute (virale, bacteriene, fungice), cât și în dezvoltarea unor boli autoimune cornice.

Zinc

Zincul ajută la vindecarea rănilor și susține creșterea generală a celulelor T și B, care sunt implicate în răspunsul imun al organismului. Are capacitatea de a funcționa ca antioxidant, iar studiile au demonstrate că joacă un rol în prevenirea inflamațiilor cauzate de radicalii liberi. S-a demonstrat că zincul reduce semnificativ durata răcelii comune cu până la 50%.

Complex de multivitamine

Alegerile noastre alimentare joacă un rol primordial pentru menținerea sănătății organismului. Există anumite categorii de nutrienți care se găsesc în cantități mai mici în alimente, iar în acest caz, un  aport de multivitamine poate fi de mare ajutor.
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Multi Complete este un supliment alimentar complex destinat atât bărbaților, cât și femeilor, pe bază de 14 vitamine și 11 minerale, ideal pentru a suplimenta aportul zilnic de nutrienți.